Als NAH-patiënte heb ik al heel veel tijd gespendeerd met het zoeken naar informatie over NAH.

Daarom wil ik voor andere patiënten of geïnteresseerden op deze pagina interessante websites vermelden die info geven over NAH.

Als je er zelf nog andere kent mag je ze me altijd doorgeven!

—————————————————————————————-

www.hersenletsel-uitleg.nl

Zoals het adres al doet vermoeden geeft deze site uitleg over hersenletsel. Waardoor het veroorzaakt kan worden, wat de letsels zijn en vooral hoe er mee om te gaan. Volgens mij een heel duidelijke uitleg en ook heel veelomvattend. Dit is iets dat elke arts/specialist/hulpverlener NAH zou moeten kunnen doorgeven aan zijn patiënten of aan de familie daarvan.

—————————————————————————————-

http://www.vlaamseliganah.be

Dit is de website van de Vlaamse Liga voor NAH vzw. Om de NAH-personen en hun naasten in hun zoektocht naar informatie en hulp bij te staan, werd onder meer deze website gecreëerd en kan u bij hen terecht om informatie in te winnen.

—————————————————————————————-

www.dynahmiek.be

DyNAHmiek is gevestigd in verschillende vlaamse provincies en werd opgericht om vormende, sociale en plezante activiteiten voor mensen met een NAH aan te bieden. Op hun website kun je een kalender met activiteiten vinden.
————————————————————————————–

 ditismijnhoofdnietmeer.wordpress.com/blog/

Dit is de website van Dominique Deseure, een lotgenote en ondertussen vriendin. Zij beschrijft haar evaringen met NAH en deelt ook interessante links.

————————————————————————————–

http://info3701.wix.com/stopmisbruik

Deze website gaat niet zozeer over NAH maar over het misbruik dat gebeurt door verzekeringen bij verkeersongevallen. Aangezien NAH dikwijls ontstaat door een ongeval, zo ook bij mezelf, zijn hier in dit opzicht zeker interessante tips te vinden.

————————————————————————————–

Advertenties

Eén reactie Volgende »

  1. Dag Corinne,
    Dank je wel voor je link naar onze site http://www.hersenletsel-uitleg.nl Dank je wel voor je mooie aanbevelingen. Wij willen jou uitnodigen om even contact met ons op te nemen. Smile, wie weet kunnen we wat meer voor jou betekenen of wie weet….(we kunnen ons mailadres niet openbaar geven vanwege spam ) Vriendelijke groet. Team Hersenletsel-uitleg

Ik ben altijd blij met een reactie dus laat even weten wat je er van denkt! Vermeld je naam ajb want anonieme reacties plaats ik liever niet.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.