Het is altijd leuk om (algemene) reacties te krijgen of vragen te kunnen beantwoorden. Dus ga je gang en schrijf eens iets in mijn gastenboek!
Bedankt voor de moeite!

Ik vind het ook superleuk om reacties op de berichtjes zelf te krijgen. Dit kun je doen door onderaan het berichtje op reageer te klikken. Dit is de enige manier waarop ik als blogger weet wat de lezer vindt van wat ik schrijf en als knutselaar weet wat de bezoeker vindt van wat ik maak.

Maar met of zonder reactie, in ieder geval bedankt voor je bezoekje!

Advertenties

Volgende »

 1. Hallo Corine, ik heb eigenlijk voor het eerst naar je blog gekeken, proficiat wat ben jij een ideerijke dame en dat dan alles zo ordelijk kunnen regelen! Ik heb van alles genoten en zal nu ik dat weet zeker nog eens kom kijken

 2. Ben nogeens komen piepen en wou je laten weten nu ik je wat beter ken dat je een toffe madam bent met veel leuke ideetjes ,ik ben alvast fan.groetjes livina

 3. Ik hebben veel bewondering naar uwe blog gekeken en het was heel mooi en interessant ga zo door en nog veel knutselplezier xxchris

 4. Amai Corinne er staan echt leuke dingen bij het naaiwerk en schilderwerk dingen die ik wel zou willen maken 👍

  • Bedankt voor je fijne commentaar Livina. Laat maar eens horen bij hobby wat je zou willen maken. We kunnen het altijd ‘in de groep gooien’ he.

 5. Wat een super mooie krans. Kun je mij wat meer info sturen zodat ik samen met mijn dochter de krans kan gaan maken.

  • Hallo Esther, wil je meer info over de vilten krans? Via het gastenboek wordt er geen link gemaakt naar het berichtje dus weet ik niet zeker waar het over gaat.

 6. dag Corinne ik heb met veel plezier u blog bekeken . ik vind nog wel een deel wensen voor toverstokjes voor me zelf, ik hoop dat ze voor u een voor een mogen uitkomen!!!

 7. een mooie en leuke blog, ik ga hier zeker regelmatig eens komen kijken voor inspiratie. En hoop een dezer dagen zelf er ook aan te beginnen. Groetjes, Gaby

 8. Lieve Corina, ( dit is nog je naam van “vroeger” die er bij mij in blijft zitten)

  Ik heb net met heel veel genoegen al je foto’s in je blog zitten bewonderen. Wat een creativiteit!
  Je hebt het over inspiratiebronnen maar de grootste inspiratiebron ben je zelf!
  Ongelooflijk dat je zoiets voor elkaar krijgt na je ongeluk. Dat getuigt van heel veel doorzettingsvermogen en kracht. Dat je hierover beschikt wisten we al maar dit is maar weer eens een overtuiging.
  Veel succes hiermee en ik ben zeker een volger.

Ik ben altijd blij met een reactie dus laat even weten wat je er van denkt! Vermeld je naam ajb want anonieme reacties plaats ik liever niet.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.