Vandaag 7 jaar geleden…

Standaard

Precies 7 jaar na mijn ongeluk is dit waarschijnlijk het beste dat ik zou doen.

Maar het blijft zo VERDOMD moeilijk!

Corinne versie 2

 

Advertenties

Volgende »

 1. Corinne,
  Spijtig dat zo iets je moet overkomen, en trots alles spring je voor iedereen in de bres en soms offer je jezelf nog op om het andere gemakkelijker te maken. Ik hoop Corinne dat je nu eens wat geluk kan hebben op 12 okt. Dat kan het misschien een beetje gemakkelijker maken alhoewel de ongemakken die blijven maar ik vind je een vrouw om naar op te kijken en ik vind me een bevoorrecht persoon en waarschijnlijk ik niet alleen om met je te kunnen genieten van onze dinsdagen en onze workshops waar dan ook. Liefs en veel geluk nog. Irma

 2. Ik weet niet wat zeggen, Corine. Het is inderdaad lastig. En zeer belastende gerechtsprocedures zullen zeker niet bijdragen in positieve zin. Ik hoop dat daar binnenkort toch wat gerechtigheid en rust mag komen… Probeer je vandaag toch wat van ’t zonnetje te genieten?

 3. Hallo Corinne ,ik weet je hebt een zware rugzak te dragen maar toch bewonder ik je voor je inzet altijd , kom op meid de moed niet opgeven ik vind je een grote madam voor al wat jij verwezenlijkt voor jou zelf en voor wat je voor ons allemaal doet . Je mag fier zijn op jezelf .Dikke knuffel xxxx Chris (hobby)

 4. He Corinne ik ken je van daarvoor niet maar nu toch al een paar jaar en ik vind je een toffe griet altijd voor iedereen paraat om te helpen in ons hobbyclubje maar ook daarbuiten.Ik hoop dat je op 12 okt al eens beter nieuws krijgt het goede nieuws dat jouw wat meer rust kan geven .
  Groetjes Livina

 5. Lieve Corine,
  Hoe moeilijk het ook is je bent er,wat ben jij een moedige vrouw.
  Iedere dinsdag staat je paraat voor iedereen
  Konden wij een stukje van je overnemen dan zou het voor jou gemakkelijker zijn.
  Daarom geef ik je een hele warme dikke knuffel
  Liefs
  Nicole De Staerke

Ik ben altijd blij met een reactie dus laat even weten wat je er van denkt! Vermeld je naam ajb want anonieme reacties plaats ik liever niet.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.