Knutselen voor huwelijk Cindy en Chef

Standaard

Natuurlijk heb ik ook geknutseld voor het huwelijk van Cindy en Chef.
Samen met Tist (hun zoontje) heb ik zakjes versierd en koekjes gebakken om in die zakjes te doen. Heel leuk, gezellig en vooral (af en toe tussendoor he Tist) erg lekker.

Ze lieten vantevoren vallen dat ze met de centjes die ze zouden krijgen op reis wilden gaan dus heb ik i.p.v. een enveloppendoos een stapel koffers voorzien op een ‘luchthaven’-karretje en de bovenste koffer versierd met servetjes en een deel tekst vanuit hun uitnodiging. Ik hoop nu maar dat ze naar een leuke bestemming gaan en lang genoeg weg kunnen om alle koffers nodig te hebben.

Om ons eigen kadootje te verpakken versierde ik een houten koffertje met de foto’s en tekst van de uitnodiging aan de buitenkant en met de tekst van de 2 verrassingskaartjes aan de binnenkant.

Gelukkig wist ik lang op voorhand dat ze gingen trouwen zodat ik genoeg tijd had (met mijn gekwetst brein en de daarbij horende beperkingen) om alles af te krijgen.

Nog eens een dikke proficiat!

Advertenties

Eén reactie Volgende »

Ik ben altijd blij met een reactie dus laat even weten wat je er van denkt! Vermeld je naam ajb want anonieme reacties plaats ik liever niet.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.